Ankara Labioplasti

Ankara labioplasti ameliyatları ile genital bölgenizde bulunan pek çok sorundan kurtulabilir ve sizler için estetik kaygı yaratan genital bölgedeki iç dudakların şekil bozuklarını giderilebilir. Genital estetik alanlarından biri olan labioplasti ameliyatı, çeşitli nedenlere bağlı olarak kadın genital organında yer alan iç dudakların estetiği daha iyi görünmesi için bir operasyondur. Vajina Daraltma operasyonu olarak bilinen labioplasti sistemi vajinoplasti operasyonları ile beraber yapılması. Gerçekleştirilen ameliyat ile kadın pek çok olası avantaj elde eder ve bunlar arasında estetik görünüş ve cinsel ilişkiden daha fazla haz alma yeri vardır.

 

Ankara labioplasti estetiği operasyonlarının çok sık yapıldığı şehirler arasında yer alır. Şehir merkezinde pek çok farklı hastane ve klinikte labioplasti ameliyatının yapıldığını söylemek yanlış olmaz. Uzman cerrahlar tarafından tasarlanan bu ameliyat, kadınlara göre önceliği avantaj sağlayan ve bu konuda estetik görünüm gelir. Çünkü vajinanın hemen girişinde yer alan iç ve dış dudaklar bazen çoklu doğum ya da doğuştan önce de sarkma ya da büyüklük farklı olabilir. Labioplasti ameliyatı yapılırken bu tür görüntülerden kurtulmasını sağlamak sağlar.

 

Labioplasti Nedir?

 

Labioplasti, genital organda yer alan iç dudakların asimetrik yapısının bozuk olması, sarkması ya da çok fazla büyük olması durumunda var olan şekil bozukluğunun giderilmesi olarak karşımıza çıkar. Bu ameliyatta vajinal şekil, son derece kolay bir şekilde çözüme, ulaştırılır. Kadınların estetiği kaygı duymasını ve kendilerine olan öz güvenlerini kaybetmelerine neden olan vajinal şekilleri açıklar, orada son zamanlarda çok çok sorun var. Bu yüzden labioplasti ameliyatı, kadınlarda olduğu gibi bir durum ve cinsel ilişkide olduğundan emin olunamadığı durumlarda durumlara etkili ve kalıcıdır.

 

Diğer yandan labioplasti ameliyatı, cerrahi cinsel estetik operasyonları sırasında en çok ameliyat ameliyatlarından biri olarak ön plana çıkar. Bunun en önemli nedenlerinden biri onur genital organlarındaki bu tür şekil bozukluklarından kurtulmak istemeleri istiyor. Ayrıca genital organdaki şekil bozukları, genel hem kendileri hem de ilişkiye girmiş ortağımız, ortak bir sorun olarak görülmektedir. Böyle bir durumda ise, ilk önce olmasını istediğiniz genital estetik işlemler ile mevcut durum bozukluğunu bir an önce ortadan kaldırmaktır.

 

Labioplasti Ameliyatı Nasıl Yapılır?

 

Labioplasti ameliyatı, genital organın hemen girişinde bulunan iç dudaklardaki şekillerde olduğu ile yapılır. Bu iç dudaklar bazen çok büyük, bazen asimetrik olarak birbirinden farklı. Kadınlar için estetik bir kaygı haline gelen iç dudaklar, genital organa bakabilir ya da dokunulmasına engel dahi olabilir. Tabişte yanı sıra cinsel ilişkiden yeteri kadar haz alınamıyor da iç dudaklarındaki şekillendirildiği ile olabilir. Bu yüzden onu kadın iç dudaklarında şekil bozukluğu yok etmek için labioplasti ameliyatını tercih eder. Peki, labioplasti ameliyatı nasıl yapılır? Buna bakalım.

 

  • Ülkemizde onu ameliyatta olduğu gibi labioplasti ameliyatı için de birtakım hazırlık süreci vardır. Bu nedenle ilk olarak ameliyatı yapmak cerrahı ile birlikte ameliyatı yapmak için gerekli olan ön testler ve kontroller gerçekleştirilir.

 

  • Yaklaşık olarak 30 dakika süren labioplasti ameliyata, bazen hastaya lokal anestezi verilerek yapılır. Ancak lokal anestezi ile kendine rahat etmeyenler için genel aneztezi uygulanır. 

 

  • Labioplasti operasyonunda ilk yapılan işlem, vajina girişinin hemen içindeki yer alan iç dudakların neşter ya da lazer tasarımı kesilmesi ile başlar. Burada yapılan işlem tam olarak çok fazla büyük olan ya da sarkan iç dudakların küçültülmesidir.

 

  • Lazer ya da neşter kısaldı iç dudaklar yıkıldı sıra dikiş atılma işlemine gelir. Bu ameliyatta atılan dikişlerin eriyen yapıdadır ve ameliyat gerçekleştirildikten sonra bir süre sonra dikişlerin alınmasına gerek kalmaz.

 

  • Ayrıca pansuman yapılmasına gerek yoktur. Buna rağmen vajinadaki iç dudaklar antibiyotikli pomatlar daha detaylı bir şekilde temizlenir.

 

  • Labioplasti ameliyatını estetik cerrahlar yapar ve operasyon onu zaman hastanelerde gerçekleştirilir.

 

Ankara labioplasti ameliyatları ile siz de genital bölgenizde bulunan pek çok sorundan kurtulabilir ve sizler için estetik kaygı yaratan genital bölgedeki iç dudakların şekil bozuklarını giderebilirsiniz.

 

 

Labioplasti Ameliyatı Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Labioplasti ameliyatı nihayetinde dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var ve bunlara dikkat edilme durumu işlemesi yapıldı. Bu yüzden ameliyat sonrası doktordan verilen tavsiyelere uymalıdır. Şimdi, labioplasti ameliyatı neticesinde yapılması gerekenlerin neler olduğu konusunda daha iyi bakalım.

 

  • Labioplasti ameliyatı sonrası ilk dikkat gösterilmesi gereken konu işlemden önce temiz tutulmasıdır. İşlemlerin yapıldığı alanın hijyenik olması istenebilir problemlerin önüne geçerken yardımcı olur.
  • Ameliyat sonrası onu tuvalete gidişte genital bölgesinde kurulanması gerekiyor. Aynı zamanda genital bileşimi onu zaman kuru kalmasına dikkat ederek.
  • Yapılandırılmış ameliyatın en az bir ay kadar denize gir, havuza, jakuzi ya da küvete girmesidir. Genital işlevini geliştirmeyi düşünüyorum.
  • Bunların yanı sıra ağır sporlardan ve açma germenin çok fazla olduğu aktivitelerden en az 4 hafta kadar uzak durulması gerekiyor.
  • Bisiklet ve motor kullanmanın yanı sıra ata binme gibi aktivitelere  ortalama 4 hafta kadar ara vermesi tavsiye edilir.
  • Ayrıca hasta en az 4 hafta kadar cinsel ilişki yaşamamasını.
  • Genital bölgeye ağda, epilasyon ve lazer gibi yerlerde ise 3 - 4 hafta kadar gidilecek.

 

Bakire Olanlar Labioplasti Ameliyatı Yaptırabilir Mi?

 

Bakire olan kadınlar da labioplasti ameliyatı yaptırabilir. Çünkü labioplasti ameliyatı için kızlık zarına zarar vermeden önce bir işlem yapılmaz ve bu bakire olan kadınlarla istedikleri gibi bu ameliyatı olabilirler. Ayrıca labioplasti ameliyatı, kızlık zarının aşağı yukarı 3 - 4 cm kadar yukarı gerçekleştirilir.

 

Labioplasti Ameliyatı Sonrası Dikiş Alınır Mı?

 

Labioplasti ameliyatı yıkıyor. Bunun anlamı tam olarak ameliyatta Bu yüzden ameliyatın kesinliğini bir zaman sonra dikişler kendiliğinden erir ve aldırılmak gerekmiyor.

 

labioplasti

Labioplasti Ameliyatından Sonra Cinsel Hazda Değişiklik Meydana Gelir Mi?

 

Labioplasti ameliyatı, iç dudaklardaki fazlalıkların bulunduğu burada bulunan dokuların daha duyarlı bir hale gelmesine neden olur. Böyle bir durumda ise cinsel haz daha fazla artar. Çünkü dokular önceki duruma göre daha duyarlı bir hale getiriyor. Bunun yerine genital bölgenin genel görünümünde de düzelme olduğu için orada kendilerine olan öz güveni yerine gelir. Bunun anlamı, onun iki tarafını da cinsel ilişki konusunda olumlu eleştiriler. Hem erkek hem de kadın cinsel ilişkiden daha çok haz alır ve mutlu olur.

 

Labioplasti Ameliyatı Sonrası Normal Doğum Yapılır Mı?

 

Labioplasti ameliyatından sonra isteyen onu kadın normal doğum yapabilir. Yani bu ameliyatta normal doğuma engel olabileceği herhangi bir durum söz konusu değil. Dileyen onu kadın labioplasti ameliyatı olduktan sonra normal doğum yapabilir.

 

Labioplasti Ameliyatını Kimler Yaptırabilir?

 

Labioplasti ameliyatı yaptırma konusunda genel olarak bir sınırlama yoktur. Ancak genel olarak bir sınıflandırma yapmak gerekiyor labiyoplasti ameliyatının yapılması kişilere yapılabildiğini söylemek doğru olur;

 

  • Labium (iç dudak) ile ilgili tıbben ya da estetik görüntü odaklı sorun yaşayanlar
  • Evli ya da bekârlar
  • Doğum günü ya da yapmamış olan her kadın için labioplasti ameliyatı yapılır. Labioplasti Ameliyatları hakkında merak ettikleriniz, ve labioplasti fiyatları hakkında bilgi almak için Op. Hakan Yüzer'den randevu alarak bilgi alıyor. Ankara labioplasti ameliyatları ile siz de genital bölgenizde bulunan pek çok sorundan kurtulabilir ve sizler için estetik kaygı yaratan genital bölgedeki iç dudakların şekil bozuklarını giderilebilir. Genital estetik alanlarından biri olan labioplasti ameliyatı, çeşitli nedenlere bağlı olarak kadın genital organında yer alan iç dudakların estetiği daha iyi görünmesi için bir operasyondur. Vajina Daraltma operasyonu olarak bilinen labioplasti sistemi vajinoplasti operasyonları ile beraber yapılması. Ankara labioplasti estetiği operasyonlarının çok sık yapıldığı şehirler arasında yer aldı. Şehir merkezinde pek çok farklı hastane ve klinikte labioplasti ameliyatının yapıldığını söylemek yanlış olmaz. Uzman cerrahlar tarafından tasarlanan bu ameliyat, kadınlara göre önceliği avantaj sağlayan ve bu konuda estetik görünüm gelir. Çünkü vajinanın hemen girişinde yer alan iç ve dış dudaklar bazen çoklu doğum ya da doğuştan önce de sarkma ya da büyüklük farklı olabilir. Labioplasti ameliyatı yapılırken bu tür görüntülerden kurtulmasını sağlamak sağlar.